Pastís de formatge
Per a la preparació d'aquest deliciós pastís de formatge necessitarem:
- 60 grams de mantega
- 25 galetes maria
- 3 ous
- 2 tarrines de formatge Philadelphia
- 200 grams de nata líquida
- 150 grams de sucre
- 1 cullerada de farina
- melmela (preferiblement de maduixa o fruits vermells)
El primer que hem de fer és untar el motlle on farem els pastís de mantega, i polvoritzem la farina.
A continuació triturem les galetes i afegim la mantega. Amb les mans, amassem la barreja fins que ens queda una massa compacta i la repartim per la base del motlle.
En un bol a part posem els tres rovells d'ous, les dues tarrines de formatge, la nata líquida i el sucre. Ho passem tot per la batedora.
Preparem les clares dels ous a punt de neu. Afegim la farina, remenem i ho aboquem a la barreja anterior. Ho remenem i ho afegim al motlle.
A continuació, ho posem al forn a 175 ºC durant aproximadament uns tres quarts d'hora, per dalt i per baix. Un cop passat aquest temps, traiem el pastís del forn i el deixem refredar. Quan ja està fred, afegim la melmelada i ja ho tenim!