Carn i peix

Carn d'olla amb sofregit de tomàquet

05.12.2012 19:26
Ara que arriba l'hivern i que tenim tendència a fer més brou, us explicaré una recepta que podeu fer amb la carn que heu utilitzat per fer el brou. Per exemple, el darrer dia que en vaig fer vaig posar: 1 costella de porc Un tros de cansalada  Una cuixa de gall d'indi Un cop heu fet el brou, traieu la carn de l'olla i la deixeu refreda. Mentrestant, ratlleu 3 o 4 tomàquets i els fregiu. Afegiu una mica de sal i sucre, per traure l'acidesa dels tomàquets. Talleu la carn a trossos petits, i quan teniu el tomàquet fregit, afegiu la carn i la barregeu bé amb el tomàquet. I...

Seitons amb vinagreta

22.11.2012 17:30
El peix blau és una bona font de proteïnes, greixos insaturats, minerals i vitamines A, D i B12, molt recomanable per a persones que pateixen o amb risc de patir malalties cardiovasculars.  Avui us explicaré com preparar uns bons seitons amb vinagreta.  Per a 4 persones necessitarem: 500 grams de seitons 1 o 2 alls julivert oli vinagre una fulla de llorer Primer salarem els seitons i els passarem per farina per fregir-los. Un cop fregits, colem l'oli i piquem una mica de julivert, 1 o 2 alls i afegim el vinagre. La quantitat de vinagre dependrà de...

Pollastre amb taronges

16.11.2012 19:20
  Ara que comença l'època de les taronges, aprofito per explicar-vos una recepta molt fàcil de fer i boníssima. Per a 4 persones necessitem els següents ingredients: Un pollastre tallat a trossos petits El suc de dues taronges Sal Pebre Farina Oli Posem sal i pebre al pollastre al nostre gust, el passem per farina i el fregim. Quan el tenim fregit, el traiem de la cassola i colem l'oli. A l'oli que hem colat, afegim el suc de les taronges i a continuació afegim el pollastre. Provem el suc i si és àcid hi podem afegir una mica de sucre. Ho deixem al foc...

Mandonguilles amb salsa de tomàquet

12.10.2012 21:59
  Avui us proposo una altra recepta fàcil: unes delicioses mandonguilles. El secret d'aquesta recepta està en la canyella. Sí, sí, canyella. Ja veureu quin toc més saborós que li dóna al plat.  Necessitarem: Ingredients Carn picada de vedella i porc 1 ou 1 llesca de pa all julivert canyella Preparació Barregem els dos tipus de carn, la salem i afegim un all tallat ben petit i el julivert, també tallat petit. En un bol a part posem la llesca de pa remullat amb llet. L'escorrem i l'afegim a la barreja de la carn. Afegim l'ou fins que se'ns queda...