Verdures

Crema de carbassa

04.11.2012 11:36

Ara que arriba l'hivern, ens ve més de gust menjar sopes i purés. Avui us explicaré com fer una bona crema de carabassa, com sempre, una recepta molt fàcil de fer. Necessitem per a 4 persones:

 
  • Mitja carbassa
  • La meitat d'un porro
  • Dues patates
  • Brou de pollastre
  • Una mica de crema de llet o formatge
Primer fregim la carabassa, el porro i les patates fins que comencin a agafar una mica de color. A continuació li afegim el brou de pollastre i deixem bullir fins que veiem que tot està cuit. 
 
Passem pel premsa puré les verdures. Si veiem que ens queda una mica espès, li podem afegir una mica més de brou fins que agafi la textura que ens agrada. Per finalitzar, podeu afegir dues cullerades de crema de llet o bé una mica de formatge. A mi, personalment, m'agrada més el formatge. I ja ho teniu! Una recepta ben fàcil de fer i molt bona!