Coca de trampó

02.11.2012 22:02

La coca de trampó és molt típica de la cuina mallorquina. És molt fàcil de fer i molt recomanable per a un sopar i també per als més menuts de la casa.

Per fer la massa necessitarem:

  • 1/2 llauna de cervesa
  • Oli (la mateixa quantitat que de cervesa)
  • Farina
  • Sal

Preparació de la massa

Barregem bé tots els ingredients anteriors fins que ens queda una pasta que no se'ns queda enganxada als dits. Un cop la tenim ben treballada, la posem en una llanda al form i amb un forquilla la punxem. A la base de la llanda cal posar-hi una mica d'oli per a que no se'ns quedi enganxada. La deixem al forn uns 10 minuts i la traiem.

Farciment

Per al farciment necessitarem:

  • 5 o 6 tomàquets
  • 2 cebes
  • 3 pebrots verds

Trinxem tota la verdura i hi posem oli, sal i pebre. Afegim les verdures per sobre de la massa que prèviament havíem cuït al forn, i la tornem a posar al forn. La deixem fins que tinguem la verdura cuita. I ja està! Aquí teniu una altra recepta fàcil! Bon profit!