Pa de pessic
El pa de pessic és una de les postres més tradicionals catalanes. Sabíeu que el seu nom prové de la manera que tenim de menjar-lo? A pessigades. Doncs bé, avui us explicaré com en podeu preparar un de molt bo, i molt fàcil de fer. Necessitareu:
- 4 ous
- 300 grams de farina
- 400 grams de sucre
- un iougut de llimona
- un got d'oli (prenent com a mida l'envàs de iogurt)
- un sobre de llevat
- una mica d'anís (una mica menys de mig iogurt)
En un bol gran barregeu tots els ingredients i ho bateu tot amb la batedora. A continuació col·loqueu la barreja a la llanda o recipient on el courem al forn. També podeu fer servir un motlle de silicona, que van molt bé per coure al forn. Ho col·loquem al forn i ho deixem fer durant 45 minuts aproximadament a uns 160 ºC (amb una forquilla podeu anar controlant la cocció). I ja ho teniu! Bon profit!