Seitons amb vinagreta
22.11.2012 17:46
El peix blau és una bona font de proteïnes, greixos insaturats, minerals i vitamines A, D i B12, molt recomanable per a persones que pateixen o amb risc de patir malalties cardiovasculars.
Avui us explicaré com preparar uns bons seitons amb vinagreta.
Per a 4 persones necessitarem:
- 500 grams de seitons
- 1 o 2 alls
- julivert
- oli
- vinagre
- una fulla de llorer
Primer salarem els seitons i els passarem per farina per fregir-los. Un cop fregits, colem l'oli i piquem una mica de julivert, 1 o 2 alls i afegim el vinagre. La quantitat de vinagre dependrà de si us agrada més o menys fort. Afegim la picada a l'oli que hem colat del peix, la fulla de llorer i deixem evaporar una mica el vinagre. A continuació hi afegim els seitons. I ja teniu una recepta ben fàcil de fer i molt saludable. Bon profit!