Sopa d'all

13.12.2012 19:22

Una recepta molt apropiada i deliciosa per a l'hivern és la sopa d'all. És molt fàcil de fer. Per a quatre persones necessitareu

  • 4 alls
  • 20 llesques de pa (del dia anterior)
  • un litre de brou de carn (si és casolà, millor, però també queda bé amb brou de compra, de tetra brik)

Pelem i tallem a làmines fines els alls. A la cassola on farem la sopa, fregim els alls. Quan estan dauradets, hi afegim el pa tallat en llesques fines (pot ser pa de dos o tres dies abans, encara que estigui sec, no passa res). Ho fregim tot un parell de minuts (vigileu que no se us cremin els alls) i a continuació hi afegim el brou i ho deixem bullir tot uns 10 minuts. Finalment batem la sopa amb el premsa puré (si us agrada la textura més fina) o bé manualment, amb una batedona de mà. I ja teniu el plat preparat.